Halloween sarbatoare imprumutata

Parinti, copii sau bunici sau deghizat pentru a celebra o alta sarbatoare imprumutata de la vorbitorii de limba engleza: Halloweenul. Halloween este o sarbatoare de origine celtica ce sa raspandit in secolul al XIXlea prin intermediul imigrantilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. In principiu, se sarbatoreste in noaptea de 31 Desi considerat o sarbatoare imprumutata, Halloweenul a fost foarte repede inclus in calendarul prilejurilor de bucurie si petrecere ale romanilor, Pn n 1989, noi, romnii, abia dac auzeam despre srbtoarea Halloweenului; dup revoluie, Halloweenul a devenit, pe an ce trece, o srbtoare din ce n ce mai la mod pentru o parte din romni.

n discoteci, cluburi, cafenele, centre comerciale, malluri se organizeaz o mulime de petreceri de Halloween. Iar tinerii notri au adoptat uor [ Este adevarat faptul ca aceasta sarbatoare, ca si Ziua Indragostitilor, este imprumutata de la americani, insa tot mai multi romani profita de aceasta ocazie si incearca sa se bucure pe cat de mult pot de aceste evenimente.

Felicitari de Halloween 0 Comments. Dovleci, vrajitoare, monstri, costume care de care mai infricosatoare, si bineinteles, petreceri. Stiti ce inseamna toate astea nui asa?

Halloween. Si chiar daca e o sarbatoare imprumutata, merita sa ne bucuram de ea, si de ce nu, sa trimitem o felicitare virtuala. In ultimii ani presa, comertul si influentele din alte tari au adus la promovarea sarbatorii de Halloween si in Romania. Multi suntem poate destul de reticenti sa preluam sarbatori despre care nu stim prea multe, altii suntem deschisi in preluarea oricaror idei si pretexte de a mai incropi o petrecere noua.

Fiind pana nu de [ Halloween este o sarbatoare imprumutata de cativa ani si de catre romani, aceasta fiind celebrata pe data de 31 octombrie a fiecarui an, cu costume, trick or treat si petreceri tematice. La aceste petreceri, fiecare trebuie sa se deghizeze in personaje infioratoare, mumii sau chiar schelete.

Pentru ca o deghizare sa fie completa si saRead More Halloween este o sarbatoare imprumutata cu succes de la americani. Pentru a intra in spiritul acestei sarbatori, faceti cadou copiilor dvs. o serie de planse de colorat pentru Halloween. Asadar, desenati si colorati abordand tematica adecvata acestei sarbatori: vrajitoare, dovleci, stafii, lilieci, pisici, costume, bomboane, etc. Cu siguranta se vor Traditiile de Halloween nu au nico legatura cu kitchurile organizate de americani care au denaturat total ideea de sarbatoare (la fel ca si sarbatoare Craciunului) si prin filmele horror pe care le produc pe aceasta tema.

De Halloween nu voi face nimic, dar sunt destui care vor face tot felul de chefuri. Dupa parerea mea, e sarbatoare imprumutata, la fel ca si Valentine s Day. Halloween este o sarbatoare imprumutata de cativa ani buni si in Romania, care sia castigat repede adepti, mai ales ca in noaptea de 31 octombrie cei care merg la petreceri se deghizeaza in zane, printese sau printi, vampiri, vrajitoare, mumii sau schelete.Phone: (648) 624-4050 x 3502

Email: [email protected]